ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέα απάτη μέσω email - Παριστάνουν την Αστυνομία εκφοβίζοντας ανυποψίαστους ότι εμπλέκονται σε αδικήματα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέα απάτη μέσω email - Παριστάνουν την Αστυνομία εκφοβίζοντας ανυποψίαστους ότι εμπλέκονται σε αδικήματα

Απάτη με παραπλανητικά μηνύματα που παριστάνουν ψευδώς την Αστυνομία.

Το τελευταίο διάστημα, η Αστυνομία έγινε δέκτης αρκετών παραπόνων, σχετικά με ύποπτα παραπλανητικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που αποστέλλονται μαζικά στο κοινό και παριστάνουν ψευδώς την Αστυνομία Κύπρου, καλόντας ανυποψίαστους πολίτες ότι είναι εμπλεκόμενοι και πρέπει να κατηγορηθούν για διάφορα ποινικά αδικήματα.

Τα παραπλανητικά μηνύματα αποστέλλονται από πλαστές ηλεκτρονικές διευθύνσεις και φέρουν τα λογότυπα της Αστυνομίας Κύπρου.

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι τα μηνύματα είναι πλαστά και δεν έχουν καμία σχέση με την Αστυνομία Κύπρου. Το κοινό καλείται όπως είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να μην ανταποκρίνεται σε περίπτωση λήψης τέτοιου μηνύματος.

Για σκοπούς επιβεβαίωσης οποιασδήποτε εκκρεμότητας με την Αστυνομία, το κοινό προτρέπεται όπως επικοινωνεί με τα γνωστά κανάλια επικοινωνίας που διαθέτει η Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE