Είχαν στην κατοχή τους φυσίγγια πυροβόλου - Υπό κράτηση δύο πρόσωπα

Είχαν στην κατοχή τους φυσίγγια πυροβόλου - Υπό κράτηση δύο πρόσωπα

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα για υπόθεση παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, την Κυριακή μεταξύ των ωρών 18:40 με 19:35 μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, ερεύνησαν κατοικία όπου διαμένει 41χρονος μαζί με την 31χρονη σύζυγό του. Κατά την διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν τέσσερα φυσίγγια στρατιωτικού πυροβόλου όπλου.

Ο 41χρονος και η 31χρονη συνελήφθησαν για το αδίκημα της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών. Επιπλέον στην κατοικία εντοπίστηκε ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας, ομοιάζουσα με μεταμφεταμίνη, βάρους 0,3 γραμμάρια καθώς και περιουσία για την οποία δεν δόθηκαν εύλογες απαντήσεις ως προς την κατοχή τους.

Ακολούθως ο 41χρονος και η 31χρονη συνελήφθησαν και για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.