Είχαν στην κατοχή τους φυσίγγια πυροβόλου - Υπό κράτηση δύο πρόσωπα

Είχαν στην κατοχή τους φυσίγγια πυροβόλου - Υπό κράτηση δύο πρόσωπα

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα για υπόθεση παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, την Κυριακή μεταξύ των ωρών 18:40 με 19:35 μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, ερεύνησαν κατοικία όπου διαμένει 41χρονος μαζί με την 31χρονη σύζυγό του. Κατά την διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν τέσσερα φυσίγγια στρατιωτικού πυροβόλου όπλου.

Ο 41χρονος και η 31χρονη συνελήφθησαν για το αδίκημα της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών. Επιπλέον στην κατοικία εντοπίστηκε ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας, ομοιάζουσα με μεταμφεταμίνη, βάρους 0,3 γραμμάρια καθώς και περιουσία για την οποία δεν δόθηκαν εύλογες απαντήσεις ως προς την κατοχή τους.

Ακολούθως ο 41χρονος και η 31χρονη συνελήφθησαν και για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE