Έκλεψε πετρέλαιο από το ντεπόζιτο φορτηγού - Χειροπέδες σε 40χρονο

Έκλεψε πετρέλαιο από το ντεπόζιτο φορτηγού - Χειροπέδες σε 40χρονο

Υπό κράτηση τέθηκε 40χρονος για υπόθεση κλοπής πετρελαίου από φορτηγό όχημα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 22 Ιουλίου το πρωί δόθηκε πληροφορία ότι άγνωστο πρόσωπο φέρεται να έκλεβε πετρέλαιο από το ντεπόζιτο καυσίμων φορτηγού οχήματος.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία προέκυψε ότι επρόκειτο για 40χρονο, ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή το απόγευμα και τέθηκε υπό κράτηση. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE