Έκλεψε βιβλιάριο επιταγών και έβαλε στη τσέπη πάνω από 5 χιλιάδες - Χειροπέδες σε 36χρονη

Έκλεψε βιβλιάριο επιταγών και έβαλε στη τσέπη πάνω από 5 χιλιάδες - Χειροπέδες σε 36χρονη

Υπό κράτηση τέθηκε 36χρονη για κλοπή βιβλιαρίου επιταγών και εξασφάλιση περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, καταγγέλθηκε από 68χρονο κάτοικο Πάφου η κλοπή βιβλιαρίου επιταγών του και ότι δέκα εξ αυτών είχαν κυκλοφορήσει πλαστογραφημένες. Επίσης ότι από τον λογαριασμό του φέρεται να είχε αποσπαστεί χρηματικό ποσό ύψους 5.290 ευρώ .

Εκ των εξετάσεων που διενήργησε η Αστυνομία Πάφου και σε συνεργασία με τον 68χρονο προέκυψε μαρτυρία εναντίον 36χρονης, η οποία συνελήφθη την Κυριακή και τέθηκε υπό κράτηση, είπε ο κ. Νικολάου. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE