LIFESTYLE

Κουέντιν Ταραντίνο: Αποκάλυψε ποια ταινία τρόμου θα ήθελε να είχε σκηνοθετήσει

Κουέντιν Ταραντίνο: Αποκάλυψε ποια ταινία τρόμου θα ήθελε να είχε σκηνοθετήσει

Μπορεί ο Κουέντιν Ταραντίνο να είναι μεγάλος θαυμαστής του horror, ωστόσο στην καριέρα του έχει φτιάξει μόνο μία ταινία τρόμου, το Death Proof του 2007.

O βραβευμένος με δύο Όσκαρ Ταραντίνο, έχει μια αξιοθαύμαστη καριέρα. Pulp Fiction, Kill Bill, Inglourious Basterds και Django Unchained είναι μόνο μερικές από τις ταινίες που δημιούργησε και άφησαν τη δική τους ιστορία στον κινηματογράφο.

Ο ταλαντούχος δημιουργός σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή “Jimmy Kimmel Live”, αποκάλυψε ωστόσο, ποια ταινία τρόμου έχει ζηλέψει και θα ήθελε να την είχε σκηνοθετήσει εκείνος.

“Είμαι τεράστιος fan της ιαπωνικής ταινίας Battle Royale, πάνω στην οποία βασίστηκε το Hunger Games. Θα ήταν τρομερό να είχα σκηνοθετήσει αυτή την ταινία”.

Το Battle Royale κυκλοφόρησε το 2000 και είναι μια ιαπωνική ταινία του σκηνοθέτη Fukasaku Kinji. Βασίστηκε στην πλοκή του ομώνυμου βιβλίου του Takami Koushun και όπως και το ίδιο το βιβλίο αποτέλεσε αντικείμενο πολλών αντιδράσεων. Την ταινία ακολούθησε ένα σίκουελ με τίτλο Battle Royale ΙΙ: Requiem, καθώς και μια επανέκδοση με κομμένες σκηνές (Director’s cut).

Στην υπόθεση του φιλμ, μια τάξη λυκείου ξεκινάει για μια τυπική σχολική εκδρομή. Ξαφνικά όμως όλοι οι μαθητές ξυπνάνε σε ένα άγνωστο μέρος, με κάποια περίεργα περιλαίμια φορεμένα και δυο εντελώς ξένους και μυστηριώδεις τύπους δίπλα τους. Ο καθηγητής Κιτάνο τους υποδέχεται, και τους ενημερώνει πως αποτελούν την φετινή επιλογή για την εφαρμογή του Νόμου BR, ή αλλιώς Battle Royale. Όπου οι μονάδες μιας ολόκληρης τάξης θα αλληλοσκοτωθούν μεταξύ τους, μέχρι να μείνει ένας μόνο. Ενώ κάποιοι δείχνουν διατεθειμένοι να πατήσουν επί πτωμάτων για την επιβίωσή τους, ορισμένοι έχουν σκοπό να διατηρήσουν τα ιδανικά τους, έστω και αυτές τις περίεργες στιγμές. Τι είναι όμως αυτό που θα μπορέσει να δώσει το πλεονέκτημα, είτε στους μεν, είτε στους δε;

ΠΗΓΗ: watchandchill

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top