O εξάχρονος Νικόλας χρειάζεται τη βοήθεια μας - Παλεύει για δεύτερη φορά με τον καρκίνο

O εξάχρονος Νικόλας χρειάζεται τη βοήθεια μας - Παλεύει για δεύτερη φορά με τον καρκίνο

Το παλεύει εδω και χρόνια ο μικρός Νικόλας. Για δεύτερη φορά παλεύει με τον καρκίνο.

Ο εξάχρονος Νικόλας διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα υψηλού κινδύνου στο τέταρτο στάδιο πριν από δύο χρόνια.

Απο τον Δεκέμβριο του 2020 είχε ξεκινήσει τις χημειοθεραπείες και ενω όλα έδειχναν ότι πήγαιναν καλά, οι τελευταίες εξετάσεις έδειξαν οτι ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρο το σώμα του

Πλεον βρίσκεται στη Γερμανία όπου θα χρειαστεί να γίνει μεταμόσχευση μυελού των οστών  για δεύτερη φορά και να συνεχίσει τις θεραπείες του.

Ο 6χρονος Νικόλας χρειάζεται τη βοήθεια μας σε αυτή την μάχη, για να κερδίσει για ακόμα μια φορά τον καρκίνο.

Η οικογένεια του διεξάγει έρανο , μετά απο έγκριση του Υπουργείου Εσωτερικών, με σκοπό την οικονομική κάλυψη της διαμονής αλλά και τη σίτιση τους, έξοδα όπως είναι γνωστό δεν καλύπτει το Υπουργείο Υγείας.

Το κόστος όπου χρειάζεται να καταβάλλει για το πρώτο δοκιμαστικό εμβόλιο ανέρχεται στα 250.000 ευρώ και έχουν μαζευτεί για αυτό το σκοπό γύρω στις 132.000, οι οποίες βρίσκονται σε ειδικό λογαριασμό.

Δείτε όλες τις πληροφορίες στο πιο κάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη μετά από οδηγίες Χριστοδουλίδη - Έκτακτο συντονιστικό για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι νέα μέτρα

Σύσκεψη μετά από οδηγίες Χριστοδουλίδη - Έκτακτο συντονιστικό για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι νέα μέτρα

Δημιουργία συντονιστικού οργάνου υπό τον Διευθυντή των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών αποφασίστηκε κατά την ευρεία συντονιστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες στη Λευκωσία, με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων υπηρεσιών, όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Ανδρέας Γρηγορίου, μετά τη σύσκεψη.

BEST OF TOTHEMAONLINE