Συχνό φαινόμενο - Μέσω κατεχομένων η άφιξη άτυπων μεταναστών στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας

Συχνό φαινόμενο - Μέσω κατεχομένων η άφιξη άτυπων μεταναστών στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας

Η άφιξη άτυπων μεταναστών στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας είναι συχνό φαινόμενο πλέον, δήλωσε ο Κοινοτάρχης Νίκος Κλεάνθους με αφορμή την άφιξη 29 λαθρομεταναστών στην κοινότητα στις 02:30 τα ξημερώματα.

Ο κ. Κλεάνθους ανέφερε ότι οι μετανάστες αφίχθηκαν μέσω των κατεχομένων όπου έφθασαν με πλοιάριο. «Αφέθηκαν από τους διακινητές στην νεκρή ζώνη και πεζοί εισήλθαν στην κοινότητα. Τους είδαν συγχωριανοί, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που τους παρέλαβε και οδηγήθηκαν στο Πουρνάρα», σημείωσε.

«Όλη η περιοχή προβληματίζεται με την συνεχή άφιξη των λαθρομεταναστών που έχει γίνει πλέον συχνό φαινόμενο. Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να βρεθούν τρόποι να επιλυθεί είτε με την φρούρηση των ακτών ή περιπολιών της Λιμενικής Αστυνομίας. Πρέπει να βρεθούν τρόποι ώστε να αποτρέπονται αυτές οι αφίξεις», συμπλήρωσε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE