ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έγκυος ζήτησε βοήθεια απο την Αστυνομία - Την συνόδευσαν στην κλινική- Βρισκόταν σε διαδικασία τοκετού

Έγκυος ζήτησε βοήθεια απο την Αστυνομία  - Την συνόδευσαν στην κλινική- Βρισκόταν σε διαδικασία τοκετού

Μέλη της Αστυνομίας παρείχαν βοήθεια σε έγκυο γυναίκα για έγκαιρη μεταφορά της στο Νοσοκομείο.

Με άμεσες ενέργειες μέλη της Αστυνομίας, ανταποκρινόμενοι ξανά στην ανθρωπιστική τους αποστολή, παρείχαν βοήθεια χθες το πρωί, για την έγκαιρη μεταφορά εγκύου στο Νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7.40 το πρωί, ζητήθηκε η βοήθεια της Αστυνομίας, ώστε να μεταφερθεί άμεσα γυναίκα η οποία βρισκόταν σε διαδικασία τοκετού, από το Παραλίμνι, σε γυναικολογική κλινική στη Λευκωσία.

Μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών και του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων της Τροχαίας Αρχηγείου, συνόδευσαν άμεσα και με ασφάλεια το όχημα του ζεύγους από την έξοδο Λυμπιών προς το νοσηλευτήριο στη Λευκωσία, όπου στη συνέχεια διενεργήθηκε ο τοκετός.

Η Αστυνομία Κύπρου, βρίσκεται διαρκώς δίπλα στον πολίτη και ανταποκρίνεται άμεσα σε τέτοιου είδους περιστατικά, παρέχοντας τη βοήθεια της όταν της ζητηθεί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top