LIFESTYLE

Σοϊλέδης-Αντωνά: «Καυτά» φιλιά και σέξι αγκαλιές σε νυχτερινή έξοδο - Δείτε φωτογραφίες

Σοϊλέδης-Αντωνά: «Καυτά» φιλιά και σέξι αγκαλιές σε νυχτερινή έξοδο - Δείτε φωτογραφίες

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δεν το κρύβουν.

Το ζευγάρι επέλεξε το νυχτερινό κέντρο εμφανίζεται ο Θοδωρής Φέρρης για να διασκεδάζουν και το χάρηκαν με την ψυχή τους. Πιο διαχυτικοί από ποτέ Αντωνά και Σοϊλέδης δεν σταμάτησαν να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται όλο το βράδυ αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα των θαμώνων του μαγαζιού.

Το ζευγάρι αυτό το διάστημα ετοιμάζει πυρετωδώς τον γάμο του, που θα γίνει τον Σεπτέμβριο. Οι κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι στενοί τους φίλοι – ο Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του, Δώρα, ο Απόστολος Ρουβάς και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με την οποία ο Αρης Σοϊλέδης γνωρίστηκε στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor».

Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί και η πρόταση γάμου έχει γίνει αρκετές φορές, όμως τα σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους καθώς και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Άρη Σοϊλέδη, που πολλές φορές τον είχαν οδηγήσει να ζει εκτός Ελλάδας, καθυστέρησαν το happy end στη σχέση τους.

Τώρα, ήρθε η κατάλληλη στιγμή και οι δυο τους αισθάνθηκαν την ανάγκη να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα. Η δημιουργία οικογένειας είναι το μεγάλο όνειρο του ζευγαριού και τώρα βρίσκεται μια ανάσα μακριά από την υλοποίησή του.

Δείτε φωτογραφίες από την έξοδο του ζευγαριού

 

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top