Μανούλα με βρέφος χρειάζεται τα απαραίτητα - Δεν έχει ρούχα και σεντόνια για το μωρό

Μανούλα με βρέφος χρειάζεται τα απαραίτητα - Δεν έχει ρούχα και σεντόνια για το μωρό

Ακόμα μια ιστορία με μητέρα η οποία ζει στην Κύπρο και προσπαθεί να επιβιώσει.

Σύμφωνα με την εθελοντική σελίδα "For a better world" η μανούλα με ένα βρέφος χρειάζεται σεντόνια, πετσέτες για το μωρό αλλά και γυναικεία ρούχα. 

Πρόκειται για μονογονιό που μεγαλώνει μόνη της , το παιδί της.

Καθημερινά εθελοντικές ομάδες προσπαθούν με κάθε τρόπο να καλύψουν ανάγκες οικογενειών και περιπτώσεων που φτάνουν κοντά τους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE