Μανούλα με βρέφος χρειάζεται τα απαραίτητα - Δεν έχει ρούχα και σεντόνια για το μωρό

Μανούλα με βρέφος χρειάζεται τα απαραίτητα - Δεν έχει ρούχα και σεντόνια για το μωρό

Ακόμα μια ιστορία με μητέρα η οποία ζει στην Κύπρο και προσπαθεί να επιβιώσει.

Σύμφωνα με την εθελοντική σελίδα "For a better world" η μανούλα με ένα βρέφος χρειάζεται σεντόνια, πετσέτες για το μωρό αλλά και γυναικεία ρούχα. 

Πρόκειται για μονογονιό που μεγαλώνει μόνη της , το παιδί της.

Καθημερινά εθελοντικές ομάδες προσπαθούν με κάθε τρόπο να καλύψουν ανάγκες οικογενειών και περιπτώσεων που φτάνουν κοντά τους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE