Κλείνει δρόμος στη Λεμεσό - Θα εκτελούνται εργασίες - Δείτε σε ποια περιοχή

Κλείνει δρόμος στη Λεμεσό - Θα εκτελούνται εργασίες - Δείτε σε ποια περιοχή

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι, στo πλαίσιo του μεγάλου αντιπλημμυρικού έργου στο κέντρο της Λεμεσού, θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης οχετών ομβρίων, στην οδό Σταυροφόρων από τη συμβολή της με την οδό Θεσσαλονίκης μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αμφιπόλεως, στον Δήμο Λεμεσού.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι την Παρασκευή 12 Αυγούστου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, ο δρόμος θα είναι κλειστός και καλείται το κοινό όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση για διοχέτευση της τροχαίας κίνησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε. 

BEST OF TOTHEMAONLINE