Κύπριος κουρέας κατηγορείται για τη δολοφονία 39χρονης στο Λονδίνο - Φωτογραφία

Κύπριος κουρέας κατηγορείται για τη δολοφονία 39χρονης στο Λονδίνο - Φωτογραφία

Στο δικαστήριο του Λονδίνου οδηγήθηκε , 50χρονος Κύπριος κουρέας , ως κατηγορούμενος για την δολοφονία 39χρονης νοσηλεύτριας.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα, η νεαρή βρέθηκε νεκρή μετά από πτώση από ύψος σε δρόμο κοντά Wembley Stadium τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Ο 50χρονος Λεωνίδα Γιωργάλλα, σύμφωνα με τη Mirror, φέρεται να σκότωσε την 39χρονη νοσηλεύτρια Kathleen John, η οποία εργαζόταν στο North West London Hospitals Trust.

Τα στοιχεία οδήγησαν την Αστυνομία στον 50χρονο Κύπριο, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο δικαστήριο, ενώ θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας της 39χρονης Kathleen.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καλωσόρισε τον ΓΓ του ΣτΕ ο ΠτΔ - «Η Κυπριακή Δημοκρατία αποδίδει τεράστια σημασία στο Συμβούλιο της Ευρώπης»

Καλωσόρισε τον ΓΓ του ΣτΕ ο ΠτΔ - «Η Κυπριακή Δημοκρατία αποδίδει τεράστια σημασία στο Συμβούλιο της Ευρώπης»

Στον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Κυπριακή Δημοκρατία στο Συμβούλιο της Ευρώπης (ΣτΕ) αναφέρθηκε σήμερα ο ΓΓ του ΣτΕ κ. Αλέν Μπερσέτ, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE