Κύπριος κουρέας κατηγορείται για τη δολοφονία 39χρονης στο Λονδίνο - Φωτογραφία

Κύπριος κουρέας κατηγορείται για τη δολοφονία 39χρονης στο Λονδίνο - Φωτογραφία

Στο δικαστήριο του Λονδίνου οδηγήθηκε , 50χρονος Κύπριος κουρέας , ως κατηγορούμενος για την δολοφονία 39χρονης νοσηλεύτριας.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα, η νεαρή βρέθηκε νεκρή μετά από πτώση από ύψος σε δρόμο κοντά Wembley Stadium τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Ο 50χρονος Λεωνίδα Γιωργάλλα, σύμφωνα με τη Mirror, φέρεται να σκότωσε την 39χρονη νοσηλεύτρια Kathleen John, η οποία εργαζόταν στο North West London Hospitals Trust.

Τα στοιχεία οδήγησαν την Αστυνομία στον 50χρονο Κύπριο, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο δικαστήριο, ενώ θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας της 39χρονης Kathleen.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE