Πένθος στην Αστυνομία – «Έσβησε» σε ηλικία 55 ετών ο Υπαστυνόμος Ηλίας Λοϊζίδης – Φωτογραφία

Πένθος στην Αστυνομία – «Έσβησε» σε ηλικία 55 ετών  ο Υπαστυνόμος Ηλίας Λοϊζίδης – Φωτογραφία

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της Αστυνομίας μετά το θάνατο μέλους της. Σε ηλικία μόλις 55 ετών απεβίωσε το πρωί της Κυριακής 31 Ιουλίου ο Υπαστυνόμος Ηλίας Λοιζίδης.

Σε ανάρτηση της η Αστυνομία αναφέρει, Σε βαρύ πένθος βύθισε την οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου, ο αδόκητος θάνατος του Υπαστυνόμου Ηλία Λοϊζίδη, που σε ηλικία 55 ετών απεβίωσε το πρωί της Κυριακής 31/07/2022.

Ο Ηλίας, εντάχθηκε στις τάξεις της Αστυνομίας Κύπρου στις 06 Νοεμβρίου, 1989, σε ηλικία 22 ετών. Υπηρέτησε στην Αστυνομία με πολυετή υπηρεσία σε διάφορες Διευθύνσεις, Υπηρεσίες και Μονάδες των Αστυνομικών Διευθύνσεων Λευκωσίας και Λάρνακας, καθώς και στο Τμήμα Τροχαίας Αρχηγείου, όπου υπηρέτησε μέχρι και πριν τον θάνατό του.

Η Ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Η κηδεία του θα τελεστεί μεθαύριο Πέμπτη 4 Αυγούστου, 2022 από τον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης Ιδαλίου στην Καλλιθέα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE