Πένθος στην Αστυνομία – «Έσβησε» σε ηλικία 55 ετών ο Υπαστυνόμος Ηλίας Λοϊζίδης – Φωτογραφία

Πένθος στην Αστυνομία – «Έσβησε» σε ηλικία 55 ετών  ο Υπαστυνόμος Ηλίας Λοϊζίδης – Φωτογραφία

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της Αστυνομίας μετά το θάνατο μέλους της. Σε ηλικία μόλις 55 ετών απεβίωσε το πρωί της Κυριακής 31 Ιουλίου ο Υπαστυνόμος Ηλίας Λοιζίδης.

Σε ανάρτηση της η Αστυνομία αναφέρει, Σε βαρύ πένθος βύθισε την οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου, ο αδόκητος θάνατος του Υπαστυνόμου Ηλία Λοϊζίδη, που σε ηλικία 55 ετών απεβίωσε το πρωί της Κυριακής 31/07/2022.

Ο Ηλίας, εντάχθηκε στις τάξεις της Αστυνομίας Κύπρου στις 06 Νοεμβρίου, 1989, σε ηλικία 22 ετών. Υπηρέτησε στην Αστυνομία με πολυετή υπηρεσία σε διάφορες Διευθύνσεις, Υπηρεσίες και Μονάδες των Αστυνομικών Διευθύνσεων Λευκωσίας και Λάρνακας, καθώς και στο Τμήμα Τροχαίας Αρχηγείου, όπου υπηρέτησε μέχρι και πριν τον θάνατό του.

Η Ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Η κηδεία του θα τελεστεί μεθαύριο Πέμπτη 4 Αυγούστου, 2022 από τον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης Ιδαλίου στην Καλλιθέα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE