'Εκλεβαν ρεύμα απο τα κοινόχρηστα με πατέντα - Υπό κράτηση δυο πρόσωπα

'Εκλεβαν ρεύμα απο τα κοινόχρηστα με πατέντα - Υπό κράτηση δυο πρόσωπα

Στην σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, την Τρίτη, μεταξύ των ωρών 19:15 και 20:15, μέλη της ΑΔΕ Πάφου διενήργησαν συντονισμένη επιχείρηση σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Χλώρακα και εντόπισαν σε συγκεκριμένο διαμέρισμα ότι καλώδιο της ηλεκτρικής είχε συνδεθεί με το κουτί της ηλεκτρικής που βρίσκεται στο διάδρομο και το οποίο κατέληγε εντός του διαμερίσματος.

Λειτουργός της ΑΗΚ επισκέφτηκε τη σκηνή και διαπιστώθηκε το αδίκημα της οικειοποίησης ηλεκτρικής ενέργειας.

Όπως διαφάνηκε, στο διαμέρισμα διέμεναν δύο πρόσωπα, ηλικίας 23 και 35 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.