Συνάντηση Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού με Αρχηγό Αστυνομίας

Συνάντηση Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού με Αρχηγό Αστυνομίας

Εκπρόσωποι του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Ηλία Δημητρίου, συναντήθηκαν την Τετάρτη, με τον Αρχηγό της Αστυνομίας κ. Στυλιανό Παπαθεοδώρου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΣΣΕ, κατά την «εποικοδομητική» αυτή συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων για τις δράσεις που θα προγραμματιστούν στη βάση του Μνημονίου Συνεργασίας των δύο μερών.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας διαβεβαίωσε ότι η Αστυνομία θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο του ΠΣΣΕ στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασία που έχει αναπτυχθεί.

Ο Πρόεδρος του ΠΣΣΕ με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Αρχηγό και διαβεβαίωσε ότι το ΠΣΣΕ είναι πάντα στη διάθεση της Αστυνομίας για ανάπτυξη δράσεων προς όφελος του ανθρώπου και της κοινωνίας γενικότερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE