Όχημα παρέσυρε πεζή - Στο νοσοκομείο 38χρονη γυναίκα

Όχημα παρέσυρε πεζή - Στο νοσοκομείο 38χρονη γυναίκα

Τις συνθήκες τραυματισμού γυναίκας ηλικίας 38 ετών, σε οδική σύγκρουση που συνέβη σήμερα στην Πάφο, διερευνά η Αστυνομία. Η 38χρονη χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, ενώ διασταύρωνε πεζή τον δρόμο.

Γύρω στις 11.00 πριν το μεσημέρι της Πέμπτης, στην οδό Σωτηράκη Μαρκίδη, στην Πάφο, οδηγός αυτοκινήτου που κινείτο στη δεξιά λωρίδα του δρόμου, με πρόθεση να εισέλθει στην οδό Πριάμου, δεξιά της πορείας του, σταμάτησε το όχημά του επιτρέποντας στην 38χρονη να διασταυρώσει πεζή τον δρόμο. Ενώ η 38χρονη διασταύρωνε τον δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, χτυπήθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα ηλικίας 30 ετών, στην αριστερή λωρίδα της οδού Σωτηράκη Μαρκίδη.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ πλήρωμα ασθενοφόρου μετέφερε την 38χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για ιατρικές εξετάσεις. Από τις εξετάσεις διαφάνηκε ότι η 38χρονη υπέστη τραύμα στο δεξί της πόδι, καθώς και εκδορές στο σώμα. Έτυχε περίθαλψης και έλαβε εξιτήριο.

Η Τροχαία Πάφου διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η οδική σύγκρουση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.