Μετά την παραίτηση πήγε για μπύρες…

Μετά την παραίτηση πήγε για μπύρες…

Η έξοδός του από το υπουργείο Οικονομικών χθες το μεσημέρι, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του, συνοδεία της συζύγου του, ήταν άκρως θεαματική.

Δεκάδες φωτογράφοι και δημοσιογράφοι τον περίμεναν για μια τελευταία φωτογραφία ή δήλωση με φόντο το ΥΠΟΙΚ με αποτέλεσμα να προκληθεί... πανικός. Τι έκανε, όμως, αμέσως μετά ο κ. Βαρουφάκης; 

Η απάντηση, όπως φαίνεται από το βίντεο του ιταλικού μέσου meridiananotizie είναι ότι πήγε με την σύζυγό του και τους φίλους του για... μπύρες!

Ο κ. Βαρουφάκης, χαλαρός, απόλαυσε την μπύρα του σε μπαρ της Αθήνας, συνομιλώντας με την παρέα του, ενώ η σύζυγός του Δανάη Στράτου τον κοιτούσε μέσα στα μάτια. Αμέσως μετά αποχώρησαν με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο είχαν φθάσει δηλαδή με τις μηχανές τους, προφανώς για ξεκουραστεί μέχρι την παράδοση παραλαβή το βράδυ στον Ευκλείδη Τσακαλώτο. 

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.