Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»
Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Όπως αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, η επικοινωνία του Προέδρου Αναστασιάδη με τον Έλληνα Πρωθυπουργό έγινε ενόψει της σημερινής κρίσιμης Συνόδου Κορυφής των χωρών της ευρωζώνης.
Η επικοινωνία Αναστασιάδη - Τσίπρα έγινε για σκοπούς «συντονισμού δράσης ενόψει της συνόδου κορυφής», ανέφερε ο κ. Χριστοδουλίδης απαντώντας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ.
Σε σημερινή ανάρτησή του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος γράφει ότι βρίσκεται καθ` οδόν προς τις Βρυξέλλες για ακόμα μία Σύνοδο της ευρωζώνης, με την ελπίδα να είναι η τελευταία και με θετικό αποτέλεσμα για την Ελλάδα.
Στη Σύνοδο Κορυφής της ευρωζώνης, παρουσία του προέδρου της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι και του πρόεδρου του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, θα συζητηθούν οι πιθανές μελλοντικές κινήσεις μετά το ελληνικό δημοψήφισμα.
Ενόψει αυριανής κρίσιμης Συνόδου Ευρωζώνης, τηλεφωνική Επικοινωνια Προέδρου @AnastasiadesCY και Πρωθυπουργού @atsipras, #Greece
— NikosChristodoulides (@Christodulides) July 6, 2015
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις