ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Του έκλεψαν το ποδήλατο και τον χτύπησαν στο πρόσωπο - Συνελήφθη 20χρονος

Του έκλεψαν το ποδήλατο και τον χτύπησαν στο πρόσωπο - Συνελήφθη 20χρονος

Στη σύλληψη 20χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, μαχαιροφορίας, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου και κλοπής, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό, στις 4 Αυγούστου 2022.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 32χρονο. Σύμφωνα με την καταγγελία, το μεσημέρι της 4ης Αυγούστου, ενώ ο παραπονούμενος βρισκόταν εντός καταστήματος, τρία άγνωστά του πρόσωπα έκλεψαν το ποδήλατό του, το οποίο βρισκόταν εκτός του καταστήματος.

Ο 32χρονος, ο οποίος αντιλήφθηκε αμέσως τους δράστες, τους ακολούθησε και προσπάθησε να τους βιντεογραφήσει με το κινητό του τηλέφωνο. Όταν οι δράστες αντιλήφθηκαν την προσπάθεια του 32χρονου, του επιτέθηκαν κτυπώντας τον στο πρόσωπο. Ένας εξ αυτών μάλιστα φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι και να προσπάθησε να τον κτυπήσει με αυτό χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Από την επίθεση που δέχθηκε ο 32χρονος έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να πέσει από την τσέπη του χρηματικό ποσό ύψους €200. Οι δράστες φέρονται να άρπαξαν τα χρήματα αυτά και να τράπηκαν σε φυγή.

Ο παραπονούμενος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε απώλεια ενός δοντιού, ενώ υπέστη παράλληλα κάκωση δοντιών και αιμορραγία στοματικής κοιλότητας. Αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, σχετικά με την υπόθεση, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 20χρονου κατοίκου Λεμεσού. Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση.

Το πρωί σήμερα ο 20χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα εξαήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top