Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»
Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Ο κ. Γιούνκερ επανέλαβε ότι η ελληνική πλευρά ευθύνεται για τη διακοπή των συνομιλιών και είπε ότι αυτό ήταν ένα σοβαρό ολίσθημα.
Όπως είπε, σήμερα, στη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της ευρωζώνης στις Βρυξέλλες δεν θα υπάρξει μια λύση στο πρόβλημα της Ελλάδας, αλλά θα υπάρξει μια προσπάθεια αποκατάστασης της εμπιστοσύνης.
Η μπάλα πλέον, είπε, βρίσκεται στο γήπεδο της Ελλάδας, η οποία αναμένεται να καταθέσει προτάσεις για επίλυση της κρίσης.
Εν τω μεταξύ, ανακοινώθηκε ότι ο κ. Γιούνκερ δεν θα βρίσκεται στην διάσκεψη Τύπου για την απερχόμενη λετονική προεδρία. Θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για την κρίσιμη Σύνοδο της Ευρωζώνης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις