Συνελήφθη 23χρονος για παιδική πορνογραφία - Έπεσε στα δίχτυα της Europol

Συνελήφθη 23χρονος για παιδική πορνογραφία - Έπεσε στα δίχτυα της Europol

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 23 ετών, προχώρησε σήμερα (08/08) η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά απόκτηση/κατοχή παιδικής πορνογραφίας και απόκτησης πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία.

Συγκεκριμένα, λήφθηκε πληροφορία στον Κλάδο Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μέσω της EUROPOL, ότι κάτοχος/χρήστης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε στο διαδίκτυο μέσω του λογαριασμού του, αρχείο βίντεο που αφορούσε σεξουαλική κακοποίηση παιδιού.

Από εξετάσεις που έγιναν, προέκυψε μαρτυρία για τον 23χρονο και εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Ο ύποπτος εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα το πρωί στη Λεμεσό, από μέλη της ομάδας ¨Ζ¨ κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Κλάδο Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.