Συνελήφθη 23χρονος για παιδική πορνογραφία - Έπεσε στα δίχτυα της Europol

Συνελήφθη 23χρονος για παιδική πορνογραφία - Έπεσε στα δίχτυα της Europol

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 23 ετών, προχώρησε σήμερα (08/08) η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά απόκτηση/κατοχή παιδικής πορνογραφίας και απόκτησης πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία.

Συγκεκριμένα, λήφθηκε πληροφορία στον Κλάδο Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μέσω της EUROPOL, ότι κάτοχος/χρήστης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε στο διαδίκτυο μέσω του λογαριασμού του, αρχείο βίντεο που αφορούσε σεξουαλική κακοποίηση παιδιού.

Από εξετάσεις που έγιναν, προέκυψε μαρτυρία για τον 23χρονο και εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Ο ύποπτος εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα το πρωί στη Λεμεσό, από μέλη της ομάδας ¨Ζ¨ κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Κλάδο Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE