Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία αύριο (09/08) - Αναλυτικα το δελτίο καιρού

Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία αύριο (09/08) - Αναλυτικα το δελτίο καιρού

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παροδικά όμως θα εμφανίζονται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 24 στα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, που δεν αποκλείεται τις απογευματινές ώρες να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 32 στα παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παροδικά όμως θα εμφανίζονται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη τοπικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις το απόγευμα.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Μέσα σε 24 ώρες έλιωσε ο παγετώντας που έφερε τον όλεθρο - Στους 270 οι νεκροί

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Μέσα σε 24 ώρες έλιωσε ο παγετώντας που έφερε τον όλεθρο - Στους 270 οι νεκροί

Οι διασώστες συνεχίζουν σήμερα τις προσπάθειές τους να εντοπίσουν περισσότερους από 1.300 αγνοουμένους, μεταξύ των οποίων εκατοντάδες ξένοι τουρίστες, την επομένη της φονικής πλημμύρας που προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 270 ανθρώπων στα σύνορα του Νεπάλ με το Θιβέτ.

BEST OF TOTHEMAONLINE