Κάμερες τροχαίας: Αλλαγές σε δύο σημεία λόγω αναβάθμισης οδικού δικτύου – Μάθετε πού

Κάμερες τροχαίας: Αλλαγές σε δύο σημεία λόγω αναβάθμισης οδικού δικτύου – Μάθετε πού

«Παίρνουν μετάθεση» δύο σημεία με σταθερές κάμερες λόγω νέων σχεδιασμών στο οδικό δίκτυο.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος», δύο από αυτά τα σημεία θα αλλάξουν αφού σε αυτά προγραμματίζεται να δημιουργηθούν κυκλικοί κόμβοι.

Το ένα σημείο αφορά στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στα φώτα «Καλησπέρα». Όπως προβλέπεται τα φώτα τροχαίας θα αντικατασταθούν από μεγάλο ανισόπεδο κόμβο. Η Τροχαία θα πρέπει υποδείξει άλλο σημείο για να «κρεμαστούν», όπως σημειώνει το δημοσίευμα, κάμερες. Στη διασταύρωση λεωφόρων Λεμεσού με Αθαλάσσας προβλεπόταν η τοποθέτηση τριών καμερών στη δεύτερη φάση.

Το άλλο σημείο βρίσκεται στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των λεωφόρων Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Αγίας Φυλάξεως. Υπάρχουν σχεδιασμοί για δημιουργία κυκλικού κόμβου χωρίς όμως να έχει παρθεί τελική απόφαση μέχρι σήμερα. Ενδεχομένως να επηρεάζονται σημεία στην πρώτη φάση. Η Τροχαία θα εισηγηθεί στο Τμήμα Δημοσίων Έργων και στη διαχειρίστρια εταιρεία, άλλες τοποθεσίες που κρίνει, βάσει συχνότητας δυστυχημάτων, ότι πρέπει να ελέγχονται με κάμερες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE