ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στα «φόρτε» τους τα ορεινά θέρετρα – Πλήρης οι κρατήσεις για τον 15αυγουστο

Στα «φόρτε» τους τα ορεινά θέρετρα – Πλήρης οι κρατήσεις για τον 15αυγουστο

Την «τιμητική» τους φαίνεται να έχουν φέτος για τη Δευτέρα, 15 Αυγούστου, τα θέρετρα στις ορεινές περιοχές, με τις κρατήσεις να παρουσιάζουν, όχι μόνο αύξηση, αλλά να είναι υπερπλήρης.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής, Φάνος Λεβέντης, ανέφερε πως, «για τη Δευτέρα του 15αυγουστου τα ορεινά θέρετρα είναι, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, υπερπλήρης».

«Τα τελευταία χρόνια, λόγω και της πανδημίας, υπήρχε μειωμένη κίνηση, όμως φέτος, παρουσιάζεται αύξηση ως προς τις κρατήσεις στα ορεινά θέρετρα», ενώ παράλληλα πρόσθεσε ότι, «υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση».

Αναφερόμενος στις κρατήσεις ο κ. Λεβέντης σημείωσε ότι, «τα εστιατόρια στα ορεινά θέρετρα, έχουν την εξής ιδιαιτερότητα, μπορούν να κάνουν και δεύτερο, ενώ κάποιες φορές και τρίτο γύρο κρατήσεων, ούτως ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν περισσότερο κόσμο».

«Συμβουλή μου προς τον κόσμο, να είναι πολύ προσεκτικός, να διαβάζει τους καταλόγους που είναι έξω από τα εστιατόρια και να βλέπει τι τιμές επικρατούν στο χώρο που ενδέχεται να επισκεφθούν. Ως προς τους επιχειρηματίες, η συμβουλή μου είναι να απόλυτα συνεπής με τους καταλόγους τους, καθώς και στην εξυπηρέτηση που θα προσφέρουν. Ταυτόχρονα, οι επιχειρηματίες πρέπει να φροντίζουν να δέχονται τόσο κόσμο, όσο μπορούν να εξυπηρετήσουν. Ο κόσμος φέτος θέλει να βγει έξω και να περάσει όμορφα και είναι υποχρέωσή μας να του παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση που μπορούμε», κατέληξε ο κ. Λεβέντης.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top