ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Ηλιάδης για σκάνδαλο παρακολουθήσεων: «Διασύρεται ξανά το όνομα της Κύπρου μας»

Μ. Ηλιάδης για σκάνδαλο παρακολουθήσεων: «Διασύρεται ξανά το όνομα της Κύπρου μας»

Για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, έκανε λόγο σήμερα (11/08) ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, κ. Μάριος Ηλιάδης.

Όπως αναφέρει ο κ. Ηλιάδης, «για άλλη μία φορά το όνομα της Κύπρου διασύρεται με αφορμή το σκάνδαλο παρακολουθήσεων, το οποίο πλέον η Ευρωπαϊκή Ένωση θέτει στο μικροσκόπιο και ζητά ενδελεχή έρευνα. Στην Κύπρο η υπόθεση του κατασκοπευτικού βαν έκλεισε βεβιασμένα και πρόχειρα, με μη πειστικές εξηγήσεις και δεν αποκλείεται να ξανά βρεθεί ο τόπος μας στο μάτι του κυκλώνα».

Οι αρχές έχουν χρέος, πρόσθεσε, «να ρίξουν άπλετο φως στην όλη υπόθεση, διαφυλάσσοντας το ήδη βαριά καταπονημένο όνομα της πατρίδας μας. Δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε για στρουθοκαμηλισμούς ούτε για απάθεια και αδιαφορία, απέναντι σε τέτοια εκφυλιστικά και ντροπιαστικά για τον τόπο φαινόμενα».

«Αρκετά διασύρθηκε το όνομα της πατρίδας μας, με την ένοχη ανοχή ή και συνενοχή της σημερινής διακυβέρνησης. Μόνο μία δοκιμασμένα έντιμη ηγεσία μπορεί να βγάλει τον τόπο από το βάλτο που η σημερινή διακυβέρνηση μας βούλιαξε», κατέληξε ο κ. Ηλιάδης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top