Στη «μάχη» τα drones του Τμήματος Δασών – Ξεκίνησαν οι περιπολίες - Δείτε φωτογραφίες

Στη «μάχη» τα drones του Τμήματος Δασών – Ξεκίνησαν οι περιπολίες - Δείτε φωτογραφίες

Ξεκίνησαν οι περιπολίες των μη επανδρωμένων αεροσκαφών (Drones) σε συνεργασία με το Κέντρο Αριστείας “CARE-C” (μέσω του Unmanned Systems Research Laboratory) του Ινστιτούτου Κύπρου.

Όπως αναφέρει το Τμήμα Δασών, η αξιοποίηση των μη επανδρωμένων αεροσκαφών αναμένεται να συμβάλει καταλυτικά προς την περαιτέρω ενίσχυση του υφιστάμενου συστήματος διαχείρισης δασικών πυρκαγιών που εφαρμόζει το Τμήμα.

Δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE