ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θάνατος 3χρονης σε πισίνα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό της άτυχης Χριστίνας - Όσα κατέδειξε

Θάνατος 3χρονης σε πισίνα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό της άτυχης Χριστίνας - Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό της άτυχης 3χρονης Χριστίνας, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο, καθώς βρέθηκε να επιπλέει αναίσθητη σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πάφο, το απόγευμα της Κυριακής 14 Αυγούστου.

Η νεκροτομή διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου και σύμφωνα με τα ευρήματα της ο θάνατος της 3χρονης προήλθε από πνιγμό εντός ύδατος.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εξετάσεις συνεχίστηκαν στον χώρο του ξενοδοχείου, ενώ μάρτυρες κλήθηκαν στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου για τη λήψη των καταθέσεων με στόχο τη διαλεύκανση του τραγικού συμβάντος.

Η οικογένεια της μικρής από τη Λευκωσία είχε μεταβεί την Κυριακή στην Πάφο για ολιγοήμερες διακοπές. Το απόγευμα όλα τα μέλη της οικογένειας βρίσκονταν στα κρεβατάκια της πισίνας.

Το κοριτσάκι ζήτησε να κολυμπήσει στη μικρή πισίνα για παιδιά αλλά, άγνωστο πώς, βρέθηκε να επιπλέει αναίσθητο στη μεγάλη πισίνα, από άλλο λουόμενο και ναυαγοσώστη. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν τόσο επιτόπου όσο και αργότερα στο Νοσοκομείο Πάφου από τους επί καθήκοντι ιατρούς, το κοριτσάκι δεν ανένηψε.

Η κηδεία της τρίχρονης θα τελεστεί αύριο Τετάρτη στις 17:30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Φιλίππου στα Λατσιά. Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top