ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η χρονιά των νεόνυμφων στην Κύπρο: Ζευγάρια διαλέγουν καθημερινές για γάμο - Κλειστές ημερομηνίες ως το 2024

Η χρονιά των νεόνυμφων στην Κύπρο: Ζευγάρια διαλέγουν καθημερινές για γάμο - Κλειστές ημερομηνίες ως το 2024

Γέμισε η ατζέντα για το 2022 ενώ ήδη υπάρχουν προγραμματισμένοι γάμοι και μέχρι το 2024.


Το ThemaOnline επικοινώνησε με την διοργανώτρια γάμων Αλίκη Βενιζέλου, ιδιοκτήτρια της Veniz Events Wedding in Cyprus, η οποία μας μίλησε για αυτή την ξαφνική έξαρση γάμων μέσα στο 2022.

Η αυστηροποίηση μέτρων που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα, είχε ως αποτέλεσμα να ακυρώνονται/αναβάλλονται γάμοι που είχαν προγραμματιστεί για 2020, 2021 και αρχές του 2022. Όπως είναι γνωστό οι περισσότεροι από όσους αναβλήθηκαν αυτά τα 2 χρόνια, επαναπρογραμματίστηκαν μετά την χαλάρωση μέτρων για το 2022-2023.

Γάμοι φουλ.... και καθημερινές

Μάλιστα όπως αναφέρει η κ.Βενιζέλου " Ο κόσμος δεν διστάζει να κλείσει και να τελέσει πλέον τον γάμο του . Ακόμα και καθημερινές ημέρες γίνονται γάμοι, καθώς είναι οι μοναδικές μέρες που υπάρχει διαθεσιμότητα".

Η μεγάλη επιθυμία από ζευγάρια να παντρευτούν το 2022 , δημιούργησε έξαρση , με αποτέλεσμα να τελούνται γάμοι σε μέρες που στο παρελθόν δεν έβλεπε κανείς να γίνονται, όπως οι καθημερινές από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή. Το Σαββατοκύριακο είναι το πιο περιζήτητο το οποίο όμως σπάνια έως και καθόλου δεν θα βρεις διαθέσιμη ημερομηνία το 2022, ενώ ελάχιστες (διαθέσιμες ημερομηνίες) αν έχουν μείνει για το 2023 σε Σαββατοκύριακα.

Πληθώρα γάμων σε μια μόνο μέρα....

Αξίζει να σημειωθεί, πως δεν είναι μόνο η αύξηση γάμων σε καθημερινές μέρες αλλά και η αύξηση τους ανά ημέρα.

Σύμφωνα με την Wedding Planner , Αλίκη Βενιζέλου "Υπάρχουν ημέρες της εβδομάδας που έχουμε 2-3 γάμους μέσα σε μια ημέρα. Ο λόγος που καλούμαστε να εξυπηρετήσουμε πάνω από ένα γάμο την ημέρα είναι για να μπορέσουμε να καλύψουμε την μεγάλη ζήτηση που έχουμε αλλά και υπάρχει το 2022"

Παρότι οι γάμοι είναι αρκετοί , η κ.Βενιζέλου αναφέρει " Φέτος μέχρι αυτή την στιγμή όλα κυλούν ομαλά και οι γάμοι γίνονται κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Βέβαια όσα ζευγάρια δεν βρίσκουν για το 2022, πλέον δεν διατάζουν να κλείσουν το γάμο τους για το 2023 και το 2024. Αντιθέτως υπάρχει φόβος πως δεν θα βρουν ημερομηνίες λόγω της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει και για τα επόμενα έτη"

Γάμοι τελευταίας στιγμής

Όπως αναφέρει η διοργανώτρια γάμων Αλίκη Βενιζέλου , της Veniz Events, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ζευγαριών που έρχονται τελευταία στιγμή και μας αναφέρουν ότι σε ένα - δυο μήνες παντρεύονται, καθώς δεν βρήκαν άλλη διαθέσιμη ημερομηνία μέσα στο 2022. "Καλούμαστε να εξυπηρετήσουμε και αυτά τα ζευγάρια που επέλεξαν σε σύντομο διάστημα να παντρευτούν , προσπαθώντας να δημιουργήσουμε ένα όμορφο σκηνικό για αυτή την ξεχωριστή μέρα για αυτούς"

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι μετά από δυο χρόνια αδράνειας, ο τομέας στη διοργάνωση γάμων έχει ξεκινήσει δυναμικά "Εύχομαι να συνεχίσουν τα πράγματα όπως έχουν, με την καλή ροή που έχει δημιουργηθεί λίγο μετά τις αρχές του 2022, μετά την χαλάρωση μέτρων", καταλήγει η κ.Βενιζέλου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top