Κυπριακό: Η Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο τον Δεκέμβριο - Στο επίκεντρο το μέλλον των συνομιλιών
Η Λευκωσία απαντά θετικά στη νέα ημερομηνία της επίσκεψης – Σταθερή θέση υπέρ της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στη βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Λευκωσίας, από την οδό Τρικούπη δεν θα επιτρέπεται η αριστερή στροφή προς την οδό Αχιλλέως, ενώ η κυκλοφορία προς την οδό Ξάνθης Ξενιέρου θα συνεχιστεί κανονικά. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα γίνουν για την εξυπηρέτηση των κατοίκων, εργαζομένων και διερχομένων χωρίζονται σε δυο φάσεις καθώς για το διάστημα από 25/8/2022 μέχρι και 10/9/2022 είναι ακόμα υπό κατασκευή το τμήμα της οδού Άρεως Α΄ φάση από την οδό Τρικούπη μέχρι και την οδό Ονησίλου.
Περαιτέρω ο Δήμος Λευκωσίας απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




