Σε απεργία κατέρχεται το ωρομίσθιο προσωπικό του ΓΝ Λεμεσού - Κάνουν λόγο για παραβίαση συλλογικής σύμβασης

Σε απεργία κατέρχεται το ωρομίσθιο προσωπικό του ΓΝ Λεμεσού - Κάνουν λόγο για παραβίαση συλλογικής σύμβασης

Μετά από ομόφωνη απόφασή του, το ωρομίσθιο προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, αναμένεται να κατέλθει στις 23 Αυγούστου σε 24ωρη απεργία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των συντεχνιών ΠΕΟ-ΣΕΚ-ΔΕΟΚ, «η απόφαση λήφθηκε μετά από πολλές προσπάθειες επίλυσης σοβαρών προβλημάτων αλλά και μετά τη μονομερή απόφαση της διεύθυνσης του ΟΚΥπΥ για παραβίαση κανονισμών και συλλογική σύμβαση των μελών τους».

Ακόμη κάνουν λόγο για «ετσιθελική» αντιμετώπιση του ΟΚΥπΥ προς τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου.

Την ίδια ώρα, με γενικότητες σημειώνουν οι συντεχνίες πως απάντησε ο ΟΚΥπΥ γραπτώς στα θέματα της επιστολής τους.

Οι συντεχνίες, προειδοποιούν πως δεν θα ανεχθούν «αντεργατικές συμπεριφορές και «καταπάτηση» των δικαιωμάτων των εργαζομένων, για τα οποία έγιναν αγώνες για να εφαρμοστούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE