Σε απεργία κατέρχεται το ωρομίσθιο προσωπικό του ΓΝ Λεμεσού - Κάνουν λόγο για παραβίαση συλλογικής σύμβασης

Σε απεργία κατέρχεται το ωρομίσθιο προσωπικό του ΓΝ Λεμεσού - Κάνουν λόγο για παραβίαση συλλογικής σύμβασης

Μετά από ομόφωνη απόφασή του, το ωρομίσθιο προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, αναμένεται να κατέλθει στις 23 Αυγούστου σε 24ωρη απεργία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των συντεχνιών ΠΕΟ-ΣΕΚ-ΔΕΟΚ, «η απόφαση λήφθηκε μετά από πολλές προσπάθειες επίλυσης σοβαρών προβλημάτων αλλά και μετά τη μονομερή απόφαση της διεύθυνσης του ΟΚΥπΥ για παραβίαση κανονισμών και συλλογική σύμβαση των μελών τους».

Ακόμη κάνουν λόγο για «ετσιθελική» αντιμετώπιση του ΟΚΥπΥ προς τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου.

Την ίδια ώρα, με γενικότητες σημειώνουν οι συντεχνίες πως απάντησε ο ΟΚΥπΥ γραπτώς στα θέματα της επιστολής τους.

Οι συντεχνίες, προειδοποιούν πως δεν θα ανεχθούν «αντεργατικές συμπεριφορές και «καταπάτηση» των δικαιωμάτων των εργαζομένων, για τα οποία έγιναν αγώνες για να εφαρμοστούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE