ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Cyprus Airways: Προσθέτει επιπλέον εβδομαδιαία πτήση προς την Αρμενία - Σύντομα το χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων

Cyprus Airways: Προσθέτει επιπλέον εβδομαδιαία πτήση προς την Αρμενία - Σύντομα το χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων

Την τρίτη εβδομαδιαία απευθείας πτήση τους προς το Ερεβάν της Αρμενίας ανακοίνωσαν την Παρασκευή 19/8 οι Cyprus Airways.

Η προστιθέμενη συχνότητα, ξεκινώντας από τις 13 Σεπτεμβρίου, θα συνεχίσει να αυξάνει τη χωρητικότητα στη διαδρομή μετά την επιτυχημένη εκτόξευση στα τέλη του περασμένου μήνα. Οι ναύλοι για Ερεβάν θα ξεκινούν από μόλις 149 ευρώ.

Προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση, η αεροπορική εταιρεία θα αυξήσει τις συχνότητες σε καθορισμένα δρομολόγια: Η Βηρυτός εξασφάλισε καθημερινή σύνδεση, ενώ το Τελ Αβίβ βελτιστοποιείται με έξι (6) εβδομαδιαίες πτήσεις. Εκτός από τους προαναφερθέντες βασικούς προορισμούς, ο εθνικός αερομεταφορέας της Κύπρου, οι Cyprus Airways, πρόκειται να προσθέσει ακόμη μία εβδομαδιαία πτήση προς το Ερεβάν από τις 6 Σεπτεμβρίου, με την πτήση CY414, από 149 ευρώ.

Ο κ. Paul Sies, Διευθύνων Σύμβουλος των Κυπριακών Αερογραμμών, δήλωσε: "Συνεχίζουμε να αυξάνουμε τη συνδεσιμότητα μεταξύ της Κύπρου και βασικών κοντινών προορισμών από τους οποίους το νησί μας μπορεί να επωφεληθεί κοινωνικοοικονομικά, πολιτιστικά και τουριστικά. Μια πρόσθετη εβδομαδιαία πτήση προς το Ερεβάν της Αρμενίας ήταν απαραίτητη όταν εξετάσαμε τα δεδομένα και τις εξελίξεις".

Το Ερεβάν είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της Αρμενίας, καθώς και μία από τις παλαιότερες συνεχώς κατοικημένες πόλεις του κόσμου. Βρίσκεται κατά μήκος του ποταμού Hrazdan και αποτελεί το διοικητικό, πολιτιστικό και βιομηχανικό κέντρο της χώρας. Η πόλη έχει χτιστεί σε μια πολύ ορεινή περιοχή, με το όρος Αραράτ, την υψηλότερη κορυφή σε ολόκληρη την Αρμενία, να υψώνεται στο βόρειο ορίζοντά της. Η ίδια η πόλη είναι φωλιασμένη ανάμεσα σε βουνά από τις τρεις πλευρές της, ενώ η τέταρτη πλευρά ανοίγεται στις απέραντες πεδιάδες που την περιβάλλουν. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα γραφικό σκηνικό, το οποίο καθιστά το Ερεβάν δημοφιλή τουριστικό προορισμό για ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Οι Κυπριακές Αερογραμμές ενθαρρύνουν τους ταξιδιώτες που αναζητούν την πτήση CYXXX (Λάρνακα-Ερεβάν) να επισκεφθούν την ιστοσελίδα (www.cyprusairways.com), να επικοινωνήσουν με τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα ή να επικοινωνήσουν με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας μέσω 8000 8111 ή +357 24000053 από το πλοίο.

Οι Κυπριακές Αερογραμμές θα ανακοινώσουν σύντομα το χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων 2022/23 με νέες πτήσεις προς τους πιο δημοφιλείς προορισμούς με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής. Περισσότερες πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες στο www.cyprusairways.com.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top