Έλενα Τσαγκρινού: Το μικροσκοπικό λεοπάρ μπικίνι που ανάβει φωτιές - Δείτε φωτογραφίες

Έλενα Τσαγκρινού: Το μικροσκοπικό λεοπάρ μπικίνι που ανάβει φωτιές - Δείτε φωτογραφίες

Η Έλενα Τσαγκρινού είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους εικόνες από την καθημερινότητά της.

Με μία εικόνα της στο Instagram η τραγουδίστρια προκάλεσε βροχή από likes, καθώς πόζαρε με λεοπάρ μπικίνι, καθιστή στα γόνατα μπροστά από μία πισίνα με βρεγμένα μαλλιά. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της άφησε ένα emoji σε σχήμα φοίνικα να συνοδεύει τις εικόνες.

Δείτε τη δημοσίευση στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.