Με πολλά ανοιχτά ζητήματα το Υπουργικό στο Τρόοδος - Γεμάτη η ατζέντα του ΠτΔ

Με πολλά ανοιχτά ζητήματα το Υπουργικό στο Τρόοδος - Γεμάτη η ατζέντα του ΠτΔ

Στην εξοχική προεδρική κατοικία του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Τρόοδος θα συνέλθει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο.

Θα ακολουθήσει γεύμα που θα παραθέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η σύζυγός του για τα μέλη της Κυβέρνησης.

Όπως ανακοινώθηκε, η συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για τις 10:00 το πρωί.

Στην ατζέντα του Προέδρου Αναστασιάδη περιλαμβάνονται ανοικτά ζητήματα για τα οποία η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να δώσει λύσεις, εξυπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο το δημόσιο συμφέρον.

Τη Δευτέρα, 22 Αυγούστου, στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου στην εξοχική προεδρική κατοικία στο Τρόοδος. Της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου θα ακολουθήσει γεύμα που παραθέτει το προεδρικό ζεύγος στα μέλη της Κυβέρνησης.

Την Πέμπτη, 25 Αυγούστου, στις 9.30 και στις 11 το πρωί έχουν προγραμματιστεί δύο συσκέψεις στις οποίες θα συζητηθεί το θέμα των εργοστασίων παραγωγής ασφάλτου. Στην πρώτη σύσκεψη κλήθηκε η Συντονιστική Επιτροπή Κοινοτήτων της περιοχής Βασιλικού. Στη δεύτερη σύσκεψη θα λάβουν μέρος οι κοινότητες της περιοχής Μιτσερού. Στις συσκέψεις θα συμμετάσχουν οι αρμόδιοι Υπουργοί καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Την Παρασκευή, 26 Αυγούστου, στις 8 το βράδυ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα παρευρεθεί σε δείπνο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Λεμεσού.

Την Κυριακή, 28 Αυγούστου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα παρευρεθεί και θα μιλήσει στο εθνικό μνημόσυνο του ήρωα – τομεάρχη της ΕΟΚΑ Μιχαλάκη Παρίδη, στην Αναφωτία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE