Η Ursula Corbero τρώει μεσημεριανό… γυμνή - Δείτε φωτογραφίες

Η Ursula Corbero τρώει μεσημεριανό… γυμνή - Δείτε φωτογραφίες

H Ursula Corbero ξέρει να παίζει το παιχνίδι της δημοσιότητας όσο λίγες. Τη βοηθάει βέβαια σε αυτό το αψεγάδιαστο κορμί και η προκλητική ομορφιά της, ωστόσο και η ίδια φροντίζει με διάφορες πόζες που ανεβάζει να… συντηρεί τον μύθο της.

Αυτή τη φορά μοιράστηκε ένα πολύ ιδιαίτερο στιγμιότυπο, αποκαλύπτοντας στους ακόλουθους της στο Instagram ότι καμιά φορά… τρώει γυμνή.

Η ηθοποιός του La Casa de Papel ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών στις οποίες τη βλέπουμε επίσης με ένα σούπερ αποκαλυπτικό κόκκινο μπικίνι. Αυτή που κλέβει πάντως τις εντυπώσεις είναι η φωτογραφία που τρώει σαλάτα.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Πηγή: Watchandchill.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE