Τροχαίο ατύχημα με τρία οχήματα - Στο Νοσοκομείο επτά πρόσωπα, ανάμεσά τους δύο παιδιά

Τροχαίο ατύχημα με τρία οχήματα - Στο Νοσοκομείο επτά πρόσωπα, ανάμεσά τους δύο παιδιά

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (21/8) στην Πάφο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν επτά πρόσωπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όχημα που οδηγούσε 55χρονη έχοντας συνοδηγό τον 35χρονο γιο της, συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα στο οποίο επέβαιναν 52χρονος, 44χρονη και δύο παιδιά ηλικίας εννέα και οκτώ ετών.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το όχημα που οδηγούσε 52χρονος να συγκρουστεί με τρίτο όχημα, το οποίο οδηγούσε 41χρονος.

Τα επτά πρόσωπα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για εξετάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κρατήθηκε για νοσηλεία η 55χρονη οδηγός που υπέστη κάταγμα αυχένα. Παράλληλα στο Νοσοκομείο παρέμεινε και το 9χρονο παιδάκι για να παρακολουθηθεί η κατάστασή του.

Η Αστυνομία διερευνά τα αίτια της τροχαίας σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος Άρης Παπαχαραλάμπους, που είχε παρασυρθεί από μεθυσμένο οδηγό ενώ οδηγούσε το σκούτερ του, στις 7 Αυγούστου στην Αγλατζιά.