Γυναίκα επιτέθηκε με μαχαίρι σε πλήθος κατά τη διάρκεια εκδήλωσης - Της πέρασαν χειροπέδες οι Αρχές

Γυναίκα επιτέθηκε με μαχαίρι σε πλήθος κατά τη διάρκεια εκδήλωσης - Της πέρασαν χειροπέδες οι Αρχές

Σοβαρό περιστατικό έλαβε χώρα χθες Δευτέρα, 23 Αυγούστου, στη Λάρνακα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης εορτασμού.

Συγκεκριμένα, σε εκδήλωση για τον εορτασμό για τη δημιουργία της Ρωσικής σημαίας, γυναίκα ουκρανικής καταγωγής, επιτέθηκε με μαχαίρι 40cm σε Ρωσίδες, οι οποίες ήταν παρούσες στην εκδήλωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εκδήλωση βρίσκονταν περί τα 20 με 25 άτομα τα οποία ανέμιζαν τη Ρωσική σημαία.

Κατά τη διάρκεια του εορτασμού, οι παρευρισκόμενοι δέχτηκαν επίθεση από τη γυναίκα, η οποία αφοπλίστηκε από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας και συγκεκριμένα του Ουλαμού προλήψεως εγκλημάτων, πριν προλάβει να τραυματίσει κάποιον.

Ένας εκ των αστυνομικών τραυματίστηκε ελαφρά.

Η γυναίκα ουκρανικής καταγωγής, τέθηκε υπό κράτηση και αναμένονται εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Η πρόσφατη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και αφορούσε τις αποζημιώσεις προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό, δεν περιορίστηκε μόνο στην εξέταση μέτρων ανακούφισης. Στο παρασκήνιο, επανέρχεται εντονότερα από ποτέ το ενδεχόμενο ενός επικείμενου ανασχηματισμού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να διατηρεί όλα τα σενάρια ανοιχτά και να ζητά «πλήρη και τεκμηριωμένη αξιολόγηση» των γεγονότων από τους αρμόδιους φορείς.

BEST OF TOTHEMAONLINE