ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η στιγμή που η 55χρονη από την Ουκρανία επιτίθεται στο πλήθος με μαχαίρι - Δείτε το βίντεο

Η στιγμή που η 55χρονη από την Ουκρανία επιτίθεται στο πλήθος με μαχαίρι - Δείτε το βίντεο

Τη στιγμή επίθεσης με μαχαίρι από Ουκρανή γυναίκα καταγράφει βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. 

Υπενθυμίζεται ότι γυναίκα ηλικίας 55 ετών συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φερόμενης επίθεσης εναντίον μελών μιας συγκέντρωσης Ρώσων πολιτών, τη Δευτέρα (22/8), κρατώντας μαχαίρι.

Η διερευνόμενη υπόθεση αφορά κοινή επίθεση, μεταφορά μάχαιρας εκτός κατοικίας, μέθη, ανησυχία, συμπεριφορά διασάλευσης της ειρήνης και οπλοφορία προς διέγερση τρόμου, αδικήματα που διαπράχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 22 Αυγούστου στη Λάρνακα. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Δείτε το βίντεο 

Πάει δικαστήριο

Στις 19 Σεπτεμβρίου, γυναίκα ηλικίας 55 ετών, αναμένεται να απαντήσει ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, σε κατηγορίες για διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με μαχαίρι, εναντίον μελών συγκέντρωσης Ρώσων πολιτών, το βράδυ της Δευτέρας στη Λάρνακα.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «η ΑΔΕ Λάρνακας καταχώρησε σήμερα Τρίτη 23 Αυγούστου, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου της πόλης, υπόθεση εναντίον γυναίκας ηλικίας 55 ετών, σχετικά με αδικήματα κοινής επίθεσης, μεταφοράς μαχαιριού εκτός κατοικίας, μέθης, ανησυχίας, πρόκλησης διασάλευσης της ειρήνης και οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, αδικήματα που διαπράχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 22 Αυγούστου στη Λάρνακα».

Στη γυναίκα επιδόθηκε το κατηγορητήριο και το Δικαστήριο όρισε την 19 Σεπτεμβρίου, ως ημερομηνία κατά την οποία η 55χρονη θα απαντήσει στις κατηγορίες που θα της απαγγελθούν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top