ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επίθεση Ουκρανής με μαχαίρι - Διατάχθηκε ποινική δίωξη για επίθεση εναντίον των ακτιβιστών με ρωσικές σημαίες

Επίθεση Ουκρανής με μαχαίρι - Διατάχθηκε ποινική δίωξη για επίθεση εναντίον των ακτιβιστών με ρωσικές σημαίες

Ο επικεφαλής της Ανακριτικής Επιτροπής της Ρωσίας, Αλεξάντρ Μπαστρίκιν, διέταξε να ασκηθεί ποινική δίωξη «για το γεγονός της επίθεσης εναντίον ακτιβιστών με ρωσικές σημαίες στην Κυπριακή Δημοκρατία», ανακοίνωσε η ρωσική υπηρεσία.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι ο ρωσικός οργανισμός Rossotrudnichestvo είχε απευθυνθεί στην Ανακριτική Επιτροπή με το αίτημα να ασκηθεί δίωξη για τρομοκρατία έπειτα από την επίθεση με μαχαίρι 55χρονης Ουκρανής υπηκόου εναντίον Ρώσων πολιτών στην Λάρνακα, όταν εκείνοι γιόρταζαν προχθές τη ρωσική εθνική εορτή για την Ημέρα της Σημαίας.

Τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων μεταδίδουν τις δηλώσεις του Πρεσβευτή της Ρωσίας στην Κύπρο, Στανισλάφ Οσάντσι, ο οποίος, όπως αναφέρεται, είπε, μεταξύ άλλων, ότι ασκήθηκε δίωξη εναντίον της Ουκρανής υπηκόου και ορίστηκε δικάσιμη για την 19η Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τον Ρώσο Πρεσβευτή τα στελέχη της ρωσικής πρεσβείας παρακολουθούν προσεκτικά πώς διεξάγεται η έρευνα και επανειλημμένως έχουν ήδη επικοινωνήσει με την κυπριακή αστυνομία.

«Επιμένουμε ότι επρόκειτο για απόπειρα δολοφονίας και όχι απλώς εκφοβισμός, όπως εκείνοι θεωρούν», σχολίασε ο Ρώσος Πρέσβης, προσθέτοντας ότι «δυστυχώς η συλληφθείσα αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση, όμως οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι δεν μπορεί να διαφύγει, διότι και στα λιμάνια και στα αεροδρόμια όλοι έχουν προειδοποιηθεί», καθώς η κατηγορούμενη έχει μπει στη λίστα απαγόρευσης εξόδου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top