Καταχωρήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου η υπόθεση επίθεσης στο ΤΑΕΠ ΓΝ Λεμεσού

Καταχωρήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου η υπόθεση επίθεσης στο ΤΑΕΠ ΓΝ Λεμεσού

Σε δίκη ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού παραπέμφθηκαν σήμερα (26/08) τέσσερα πρόσωπα σε σχέση με την επίθεση που δέχθηκαν γιατρός, νοσοκόμα και αστυνομικός, στο ΤΑΕΠ του ΓΝ Λεμεσού.

Τα πρόσωπα αυτά, 25, 26, 32 και 33 χρόνων οδηγήθηκαν το πρωί στο δικαστήριο, το οποίο όρισε για τις 26 Οκτωβρίου την ακρόαση της υπόθεσης, που αφορά στα αδικήματα της δημόσιας εξύβρισης, επίθεσης εναντίον αστυνομικού, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις.

Και οι τέσσερις αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση 10 χιλιάδων ευρώ, παρέδωσαν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, τα ονόματα τους τοποθετήθηκαν στο στοπ λίστ, ενώ θα παρουσιάζονται σε αστυνομικό σταθμό.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE