ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΠΙΣ καταδικάζει κάθε μορφής βίας εναντίον μελών του

Ο ΠΙΣ καταδικάζει κάθε μορφής βίας εναντίον μελών του

Ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) με ανακοίνωση του, καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε ιατρός, εν ώρα καθήκοντος, στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού και εκφράζει την πλήρη στήριξη και συμπαράσταση του στα μέλη του, που κατήλθαν την Παρασκευή σε δίωρη στάση εργασίας ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο ΠΙΣ σημειώνει ότι η αντίδραση της ΠΑΣΥΚΙ είναι πλήρως δικαιολογημένη καθότι αναμφίβολα το ζήτημα ασφάλειας και της δυνατότητας απερίσπαστης τέλεσης του λειτουργήματος όλων των επαγγελματιών υγείας στα ΤΑΕΠ και γενικότερα στα Δημόσια Νοσηλευτήρια είναι ύψιστης σημασίας και πρέπει να αντιμετωπίζεται με την αυστηρότητα που απαιτεί η σοβαρότητα του.

«Τέτοια απαράδεκτα φαινόμενα θα πρέπει να εκλείψουν και καμία ανοχή ή ολιγωρία δεν είναι δυνατόν να επιδειχθεί σε ακραίες συμπεριφορές που θίγουν το κύρος και την αξιοπρέπεια όχι μόνο των λειτουργών της υγείας αλλά και του κοινωνικού συνόλου ευρύτερα», προσθέτει.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top