Bloomberg: Η Σαντορίνη στα έξι καλύτερα μέρη της Ευρώπης για τουρισμό το φθινόπωρο

Bloomberg: Η Σαντορίνη στα έξι καλύτερα μέρη της Ευρώπης για τουρισμό το φθινόπωρο

Ανάμεσα στα έξι καλύτερα μέρη της Ευρώπης που συστήνουν οι επαγγελματίες των ταξιδιών για το φετινό φθινόπωρο, το Bloomberg συγκαταλέγει τη Σαντορίνη.

«Όσο πιο νότια πηγαίνετε, τόσο περισσότερο διαρκεί το καλοκαίρι», λέει η Brie Shelly του πολυτελούς ταξιδιωτικού γραφείου Embark Beyond, εξηγώντας ότι σε προορισμούς όπως οι Βαλεαρίδες Νήσοι της Ισπανίας και η Ελλάδα, οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν ζεστό, ξηρό καιρό μέχρι τον Οκτώβριο. Η Σαντορίνη έχει τη μεγαλύτερη σεζόν στην περιοχή, παραμένοντας ανοιχτή μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.

Οι υπόλοιποι προορισμοί τους οποίους συστήνει το Bloomberg για το φθινόπωρο είναι η Λίμνη Κόμο στην Ιταλία, η Πράγα, η Σικελία και η Πορτογαλία

ΠΗΓΗ: naftemporiki

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση ΠτΔ για την υπερκάλυψη ομολόγου της ΚΔ - «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυπριακή οικονομία»

Ικανοποίηση ΠτΔ για την υπερκάλυψη ομολόγου της ΚΔ - «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυπριακή οικονομία»

Ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης από τις διεθνείς αγορές προς την κυπριακή οικονομία χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την υπερκάλυψη κατά 16 φορές της πρόσφατης έκδοσης ομολόγου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Οι προσφορές ανήλθαν στα 16,5 δισεκατομμύρια ευρώ, για άντληση 1 δισεκατομμυρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE