Έκλεψε γυάλινα ποτήρια και περιουσία αξίας 2.600 ευρώ - Φόρεσε χειροπέδες 20χρονος

Έκλεψε γυάλινα ποτήρια και περιουσία αξίας 2.600 ευρώ - Φόρεσε χειροπέδες 20χρονος

Υπό πενθήμερη κράτηση τέθηκε το πρωί 20χρονος ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία Λεμεσού ως ύποπτος για δύο υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Οι διαρρήξεις, σύμφωνα με την αστυνομία, σημειώθηκαν χθες Σάββατο. Η μια διάρρηξη αφορούσε κατάστημα ιδιοκτησίας 65χρονου από το οποίο κλάπηκαν  γυάλινα ποτήρια, αξίας 20 ευρώ.

Η άλλη αφορούσε κατοικία 45χρονου,  από την οποία κλάπηκε περιουσία αξίας 2.600 ευρώ.

Εναντίον του νεαρού εξασφαλίστηκε μαρτυρία και έτσι συνελήφθη.  Ανακρινόμενος  φέρεται να έχει παραδεχθεί τη διάρρηξη του καταστήματος και την κλοπή των ποτηριών.  Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου της πόλης όπου τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.