Πανικός στον αέρα: Έκτακτη προσγείωση αεροπλάνου στη Θεσσαλονίκη γιατί λιποθύμησε ο πιλότος

Πανικός στον αέρα: Έκτακτη προσγείωση αεροπλάνου στη Θεσσαλονίκη γιατί λιποθύμησε ο πιλότος

Περιπετειώδης ήταν η πτήση της Jet2 που πραγματοποιούσε την πτήση Μπέρμιγχαμ-Αττάλεια, πριν από 4 μέρες σύμφωνα με το δημοσίευμα του Βρετανικού Τύπου.

Όπως αναφέρει η Metro, ενώ το αεροσκάφος βρισκόταν στα 30.000 πόδια, οι αεροσυνοδοί ενημερώθηκαν πως ο ένας εκ των πιλότων έχει λιποθυμήσει, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση που έγινε αντιληπτή ακόμα και τους επιβάτες.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 23 Αυγούστου ενώ το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ και εν τέλει το αεροπλάνο έκανε εκτάκτως προσγείωση στη Θεσσαλονίκη.

«Ενώ ήμασταν όλοι καθισμένοι, παρατηρήσαμε ότι κάτι συνέβαινε στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου. Νομίζαμε ότι κάποιος είχε τραυματιστεί στην τουαλέτα ενώ υπήρχαν οι αναταράξεις. Μας είπαν ότι θα προσγειωθούμε στην Ελλάδα λόγω έκτακτης ιατρικής ανάγκης», είπε χαρακτηριστικά στην Birmingham Live.

Η αδιαθεσία του πιλότου προκάλεσε αναστάτωση

Έτσι, πάρθηκε η απόφαση το αεροπλάνο να προσγειωθεί στην Θεσσαλονίκη και να μείνει για μία ώρα στον διάδρομο, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.

Εκπρόσωπος της Jet2 δήλωσε για το περιστατικό στο Birmingham Live: «Η πτήση LS1239 από το Μπέρμιγχαμ προς την Αττάλεια εξετράπη της πορείας προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ως προληπτικό μέτρο την Τρίτη 23 Αυγούστου λόγω αδιαθεσίας ενός εκ των πιλότων. Ένα πλήρωμα μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη για να μπορέσουμε να μεταφέρουμε πελάτες στο δρόμο τους για την Αττάλεια το ίδιο βράδυ. Ενημερώσαμε τους επιβάτες μας το συντομότερο δυνατό και οι ομάδες μας εργάστηκαν εξαιρετικά σκληρά για να τους φροντίσουν όλους. Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από οποιονδήποτε επηρεάστηκε από αυτήν την απρόβλεπτη καθυστέρηση».

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE