ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το TELETHON σου προσφέρει μια απίθανη ευκαιρία για να απολαύσεις την Αθήνα

Το TELETHON σου προσφέρει μια απίθανη ευκαιρία για να απολαύσεις την Αθήνα

Για ακόμα μια χρονιά το TELETHON και οι εταιρίες PETROLINA και PTT Aviation Services θα πραγματοποιήσουν τη φιλανθρωπική εκδήλωση ‘Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας’.

Τέσσερις μέρες για να απολαύσουμε την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. HΗ Αθήνα, σύγχρονη με έντονους ρυθμούς και άλλοτε ρομαντική, ανεξάντλητη στις τέχνες και τη διασκέδαση. Μια μοντέρνα πόλη αλλά με συγκλονιστικά ιστορικά μνημεία και κυρίως συμφέρουσα για αγορές.

Με τα φτερά λοιπόν της Cyprus Airways στην Αθήνα τις ημερομηνίες Πέμπτη 24 με Κυριακή 27 Νοεμβρίου. Η τιμή του πακέτου είναι 340 ευρώ το άτομο με τη διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο. Οι κρατήσεις για το ταξίδι έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στη Louis Travel στον αριθμό 7777 8555.

Το πακέτο περιλαμβάνει το αεροπορικό εισιτήριο με αποσκευή 23 κιλών και χειραποσκευή 10κιλών, διαμονή για τρία βράδια σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρόγευμα σε δίκλινο δωμάτιο, μεταφορές Αεροδρόμιο – Ξενοδοχείο – Αεροδρόμιο και όλους τους φόρους.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες και την εκτίμηση μας, προς τον κύριο χορηγό της εκδήλωσης, την PETROLINA και την συνδεδεμένη της εταιρεία PPT AVIATION SERVICES LTD για τη διαχρονική στήριξη τους προς τον φιλανθρωπικό μας θεσμό.

Θερμές ευχαριστίες επίσης στην Cyprus Airways ως επίσημο αερομεταφορέα και την Louis Travel, και Hermes Airport, οι οποίοι στηρίζουν πάντοτε την εκδήλωση μας.

Μεγάλος Χορηγός TELETHON, ΟΠΑΠ Κύπρου

TELETHON από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και το Σύνδεσμο Μυοπαθών Κύπρου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top