Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τα ελληνικά Πανεπιστήμια

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τα ελληνικά Πανεπιστήμια

Ανακοινώθηκαν την Τρίτη τελικά τα αποτελέσματα για τα ελληνικά Πανεπιστήμια.

Ανακοινώθηκαν σήμερα Τρίτη αντί την Πέμπτη, 1η Σεπτεμβρίου, όπως αρχικά ήταν η ενημέρωση, τα αποτελέσματα για τα ελληνικά πανεπιστήμια.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, ενώ αρχικά η πρόβλεψη ήταν να ανακοινωθούν την Πέμπτη τα αποτελέσματα, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας προσχώρησε σήμερα στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τα ελληνικά πανεπιστήμια.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Η πρόσφατη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και αφορούσε τις αποζημιώσεις προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό, δεν περιορίστηκε μόνο στην εξέταση μέτρων ανακούφισης. Στο παρασκήνιο, επανέρχεται εντονότερα από ποτέ το ενδεχόμενο ενός επικείμενου ανασχηματισμού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να διατηρεί όλα τα σενάρια ανοιχτά και να ζητά «πλήρη και τεκμηριωμένη αξιολόγηση» των γεγονότων από τους αρμόδιους φορείς.