Ερντογάν: «Μας ενοχλούν οι εχθρικές συμπεριφορές υποτιθέμενων συμμάχων»  

Ερντογάν: «Μας ενοχλούν οι εχθρικές συμπεριφορές υποτιθέμενων συμμάχων»   

Για εχθρικές συμπεριφορές υποτιθέμενων συμμάχων έκανε λόγο ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ενεργούμε εξετάζοντας συνολικα την ουσία των σχέσεών μας».

Σε ομιλία του κατά την τελετή παράδοσης διπλωμάτων στην Στρατιωτική Ακαδημία Εθνικής Άμυνας, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι «το γεγονός ότι βλέπουμε τον κρίσιμο ρόλο των προϊόντων μας στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας οπουδήποτε υπάρχει κρίση ασφαλείας είναι απόδειξη ότι οι προσπάθειές μας δεν ήταν μάταιες».

«Τώρα έχουμε το AKINCI (μη επανδρωμένο αεροσκάφος), πάνω απ' όλα, τώρα έχουμε τη δύναμη να πολεμήσουμε αυτόν τον αγώνα με διαφορετικές χώρες με σοβαρή έννοια», είπε.

Πρόσθεσε ότι «φυσικά, μας ενοχλούν οι εχθρικές συμπεριφορές των χωρών με τις οποίες υποτίθεται ότι είμαστε σύμμαχοι απέναντι στην Τουρκία, αλλά ενεργούμε εξετάζοντας συνολικά την ουσία των σχέσεών μας».

«Ήμασταν πάντα υπέρ του διαλόγου, της συνεργασίας και της φιλίας. Έχουμε υιοθετήσει την αρχή να προσεγγίζουμε όσους ενεργούν προς την αντίθετη κατεύθυνση με υπομονή και κατανόηση», υποστήριξε ο κ. Ερντογάν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE