Νορβηγοί τουρίστες που επισκέφθηκαν 24 φορές την Αγία Νάπα ανακηρύχθηκαν «Πρέσβεις Τουρισμού»

Νορβηγοί τουρίστες που επισκέφθηκαν 24 φορές την Αγία Νάπα ανακηρύχθηκαν «Πρέσβεις Τουρισμού»

Τουρίστες από τη Νορβηγία ανακηρύχθηκαν «Πρέσβεις Τουρισμού» Αγίας Νάπας αφού επισκέφθηκαν την περιοχή 24 φορές.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «οι Harald και Ann-Kristin Olsen από τη Νορβηγία τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα και ανακηρύχθηκαν «Πρέσβεις Τουρισμού» αφού επισκέφθηκαν την περιοχή 24 συνολικά φορές».

Προστίθεται ότι «σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 31 Αυγούστου, η Πολιτιστική Λειτουργός του Δήμου Αγίας Νάπας Μαρία Τοφινή Τσαντίλα, απένειμε στους επισκέπτες την ανώτατη διάκριση του Δήμου. Ταυτόχρονα εξέφρασε ευχαριστίες εκ μέρους του Δημάρχου Χρίστου Ζαννέττου για τις πολυάριθμες επισκέψεις τους και για την ιδιαίτερη προτίμησή τους που έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια προς την Αγία Νάπα».

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE