Ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στο Χαλέπι και τη Δαμασκό

Ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στο Χαλέπι και τη Δαμασκό

Η συριακή αντιαεροπορική άμυνα αναχαίτισε ισραηλινή επίθεση στην πρωτεύουσα Δαμασκό και τα περίχωρά της, μετέδωσε το βράδυ της Τετάρτης η κρατική τηλεόραση της Συρίας.

Λίγο νωρίτερα, ισραηλινές δυνάμεις στοχοθέτησαν με πυραύλους το διεθνές αεροδρόμιο του Χαλεπιού, σύμφωνα με το συριακό ειδησεογραφικό πρακτορείο SANA που επικαλείται μια στρατιωτική πηγή.

Από το πλήγμα αυτό προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, πρόσθεσε, αφού προηγουμένως ανέφερε ότι ακούστηκαν εκρήξεις στην πόλη.

Δεν υπάρχει προς το παρόν καμία ανακοίνωση από την πλευρά του Ισραήλ για το θέμα αυτό.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Ενώ συνεχίζεται η παράνομη κράτηση των πέντε Ε/κ από το κατοχικό καθεστώς, οι κομματικές τοποθετήσεις κινούνται ανάμεσα στην «ψυχραιμία» και την ακινησία, με τα οδοφράγματα στο επίκεντρο μιας αμήχανης δημόσιας συζήτησης, την ώρα που η τουρκική πλευρά ενισχύει την παρουσία της στα κατεχόμενα όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και σε επίπεδο ψυχολογικού ελέγχου της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE