ΗΠΑ: Οι υγειονομικές αρχές ενέκριναν τη νέα έκδοση των εμβολίων Pfizer και Moderna που στοχεύουν την Όμικρον

ΗΠΑ: Οι υγειονομικές αρχές ενέκριναν τη νέα έκδοση των εμβολίων Pfizer και Moderna που στοχεύουν την Όμικρον

Οι αμερικανικές υγειονομικές αρχές ενέκριναν την Τετάρτη τη νέα έκδοση των εμβολίων κατά της Covid-19 των φαρμακοβιομηχανιών Pfizer και Moderna, που στοχεύουν ειδικά την παραλλαγή 'Ομικρον, προκειμένου να αρχίσει γρήγορα μια νέα εκστρατεία χορήγησης αναμνηστικών δόσεων.

Τα δύο επικαιροποιημένα εμβόλια εγκρίνονται για μια αναμνηστική δόση, από την ηλικία των 12 ετών για το εμβόλιο της Pfizer και από την ηλικία των 18 ετών για το εμβόλιο της Moderna, διευκρίνισε ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) σε ανακοίνωση.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE