Τ/κ ΜΜΕ: Αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση οι 3 από τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα
Ελεύθεροι αφέθηκαν τρεις από τους πέντε Ελληνοκύπριους που κρατούνταν παράνομα στα κατεχόμενα από τον περασμένο Αύγουστο.
Ασφαλώς υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης τόσο σε ό,τι αφορά στο ύψος του ποσού, αλλά πρωτίστως, στον καθορισμό ωριαίας απόδοσης, με στόχο από τη μια ο κατώτατος μισθός να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μιας μεγάλης μερίδας εργαζομένων και να αποφεύγονται φαινόμενα εκμετάλλευσης και από την άλλη να διασφαλίζεται η ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων.
Ο Νίκος Χριστοδουλίδης ιεραρχεί το συγκεκριμένο θέμα ψηλά στις προτεραιότητες του, καθώς δύναται να καταστεί ένα αποτελεσματικό εργαλείο προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης του βιοτικού επιπέδου των εργαζομένων, αλλά και της ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής μέσα από την προστασία της εργασίας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις